logo.png

Placerea de-a conduce, a fiecarui om, incepe la Flamicom

Statie incarcare electrice

                                               Statie rapida
                                        incarcare electrice

Promotii Showroom

 

clio disponibil imediat.jpg

#Ofertă Disponibil imediat!
Un singur autoturism. Profită acum!
Exclusiv la Flamicom!
Renault Clio Estate Life EVO 1,5 dCi 75 CP
Preț special: 11.990€ cu TVA

 

6 dacia logan.jpg

Descoperă cele 6 #DaciaLogan cu livrare imediată și preț special, exclusiv la Flamicom!
Șase Dacia Logan SL Prestige Plus 1.5 75 CP - 2017, culori: 2x gri platine, 2x bleu navy și 2x brun tourmaline cu preț începând de la 9.962 Euro cu TVA.

 

nissan.jpg

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hello Duster.jpg

Promotii Service

 

renault-service.jpg

Cu Renault Service 4+, prelungești copilăria mașinii tale

În perioada 26 februarie – 30 iunie 2018, dacă ai un vehicul cu vârsta mai mare de 4 ani, te primim în service cu reduceri de minim 20%* la manoperă şi piese de origine din segmentele întreţinere, uzură şi mecanică.

Alege gama economică, special dedicată maşinilor cu vârsta mai mare de 4 ani prin Renault Service 4+ cu preţuri mai mici faţă de piesele de origine, garantând totodată calitate şi siguranţă. 

 

dacia service.jpg

Dacia Service 4+

Dacă ai un vehicul cu vârstă mai mare de 4 ani, te primim în service cu reduceri de 20%* la manoperă şi piese de origine din segmentele întreţinere, uzură şi mecanică.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

promotie SuperFrane.jpg

 

 

În perioada 02 iulie – 31 august 2018, la Flamicom, ai oferta care îți pune #frână!
Toți posesorii de vehicule Renault, indiferent de vârsta mașinii, primesc o soluție Motrio de curățare sistem de frânare, pentru orice schimb de plăcuțe de frână sau/şi discuri de frână de origine sau Motrio.


Pentru posesorii de vehicule Renault cu vârsta mai mare de 4 ani, lichid Motrio de spălare parbriz de vară 5L, la orice schimb de plăcuțe de frână sau/şi discuri de frână de origine sau Motrio.


Un control gratuit al sistemului de frânare pentru clienți persoane juridice, posesori de vehicule Renault, indiferent de vârsta mașinii, la orice schimb de plăcuțe de frână sau/şi discuri de frână de origine sau Motrio.


Voucher în valoare de 20 de lei, TVA inclus, ca reducere din preţul de vȃnzare pentru orice achiziție de plăcuțe de frână sau/şi discuri de frână de origine sau Motrio.