RABLA

1. Rabla Clasic:

 • Clienții care doresc să achizționeze un autovehicul nou prin programul RABLA sau Rabla Plus (pentru vehicule electrice), beneficiază din partea Flamicom de asistență completă pentru întocmirea dosarului necesar. Astfel se poate obține o reducere de 6500 de lei (pentru vehicule cu emisii de CO2 mai mici de 140g/km) sau 7500 de lei (pentru vehicule cu emisii de CO2 mai mici de 105 g/km), în plus față de reducerea comercială a autovehiculului respectiv.
 • Conținutul dosarului de acceptare pentru persoane fizice: copie a cărții de identitate a proprietarului vehiculului vechi, copie a cărții de identitate a viitorului proprietar al vehiculului nou (poate fi aceeași persoană), certificat de atestare fiscală a ambilor (nu mai vechi de 30 de zile), copie legalizată a certificatului de înmatriculare a vehiculului vechi, copie legalizată a cărții de identitate a vehiculului vechi.

2. Rabla Plus:

La Flamicom Impex SRL puteti achiziționa Renault Twizy, Renault Zoe sau Renault Kangoo Z.E. beneficiind de ecotichetul in valoare de 45000 lei.

Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de serã în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante din punct de vedere energetic RABLA PLUS MAŞINI ELECTRICE.

 • BENEFICIARI: persoana fizică, persoana juridică, de drept public ori de drept privat, entitatea juridică fără personalitate juridică sau organizaţia profesională care este organizată şi îşi desfăşoară activitatea în una dintre formele de exercitare a profesiei liberale, ce a achiziţionat autovehiculul nou sub beneficiul ecotichetului; operatorul economic reprezintă orice entitate implicată într-o activitate economică, indiferent de statutul său juridic şi de modul în care este finanţată, inclusiv persoane fizice care desfăşoară activităţi economice în mod independent, asociaţii familiale, parteneriate sau asociaţii care desfăşoară activităţi economice, în conformitate cu prevederile Legii nr. 346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi orice entitate definită în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 1.407/2013 al Comisiei din 18 decembrie 2013 privind aplicarea articolelor 107 şi 108 din Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene ajutoarelor de minimis;
 • CHELTUIELI ELIGIBILE: achiziţionarea de autovehicule noi pur electrice;
 • SUMA MAXIMĂ PE PROIECT: Ecotichetul este în cuantum de 45.000 lei pentru achiziţionarea unui autovehicul nou pur electric;
 • Programul Rabla Plus se poate cumula cu programul Rabla. Astfel, reducerea maximă pentru un vehicul electric (în afară de reducerea comercială) este de 51500 lei.

3. Întrebări frecvente:

 • 1. Cât de veche trebuie să fie mașina pe care o folosesc pentru programul „Rabla”?;
  • Răspuns: vehiculul vechi trebuie să fi fost înmatriculat prima dată în România cel puțin acum 8 ani (data primei înmatriculări: maxim 31.12.2011).
 • 2. Pot achiziționa prin programul Rabla dacă nu dețin un vehicul vechi?
  • Răspuns: da, puteți beneficia de vehiculul vechi al unei persoane care nu dorește achiziția unui autoturism nou și care este de acord să folosiți vehiculul său.
 • 3. Cât durează întocmirea dosarului pentru programul Rabla?
  • Răspuns: întocmirea dosarului durează câteva zile (pentru persoane fizice), cu condiția ca sistemul informatic al AFM să fie funcțional și să existe fonduri pentru programul RABLA. Pentru persoane juridice, întocmirea dosarului durează în medie o lună (Flamicom Impex oferă asistență completă în întocmirea dosarului Rabla pentru persoane juridice).
 • 4. Ce se întâmplă cu mașina veche?
  • Răspuns: vehiculul folosit pentru programul Rabla se va distruge, certificatul de distrugere fiind unul din documentele necesare pentru finalizarea dosarului Rabla.
 • 5. Cum pot accesa programul Rabla?
  • Răspuns: unul din consilierii de clenți ai Flamicom Impex vă va oferi toate informațiile necesare pentru a accesa cu succes programul Rabla.

Contact și Program

L-V de la 08:00 la 18:00;

Sâmbătă de la 09:00 la 14:00;

Duminică închis

Flamicom
0250.718.835
office@flamicom.ro
Str. Barajului, Nr. 10, Rm.Vâlcea, Romania
ÎNAINTE DE A APĂSA TRIMITERE VĂ ADUCEM LA CUNOȘTIINȚĂ CĂ DATELE DIN FORMULAR VOR FI TRIMISE CĂTRE CONSILIERII FLAMICOM PENTRU A VĂ CONTACTA CONFORM POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

Consilier Comercial Dacia Georgiana

Georgiana

Consilier Comercial VN Dacia
0250.717.101
0747.069.395
 auto@flamicom.ro
Șef Vânzări Dacia Adriana

Adriana

Șef Vânzări DACIA
 0744.526.743
 auto@flamicom.ro
Consilier Comercial Renault Violeta

Violeta

Consilier Comercial VN Renault
 0250.718.832
 0799.907.333 
 auto@flamicom.ro
Consilier Comercial Renault Cătălin

Cătălin

Consilier Comercial VN Renault
 0250.718.832
 0752.099.958
 auto@flamicom.ro
Șef Vânzări Renault Bogdan